Le Saint Paulien

De Kaart

Openingstijd

Maandag: 19:00 – 20:30 uur
di – wo: gesloten
Donderdag: 19:00 – 20:30 uur
Vr – Za – Zo: 12:00 – 13:30 / 19:00 – 20:30

Jaarlijks verlof

Nagerecht

  • Carpaccio van rode tonijn, verse kruiden, citroen 20€
  • iberische ham, schapenkaas, waterkers 20€
  • Langoustine, witte asperges, ravioli 20€
  • Zwezeriken, erwten, groene asperges 20€

Hoofdgerecht

  • Eendenborst, foie gras, kersen 30€
  • Vis van de dag, prinsessen, wortels, aardappelpannenkoekjes 30€

Desserts

  • mille feuille van pannenkoeken, chocolade, hazelnoten 10€
  • Aardbeien, citroensorbet 10€
  • selectie van Belgische kazen 12€

Keuken uit het hart

Prescilie Pauwels

Onze jonge chef

Degene die deze wederopstanding mogelijk heeft gemaakt, is een jonge 30-jarige chef-kok, Prescilie Pauwels. Een sprankelende jonge vrouw, met een openhartig en vastberaden karakter, voor wie het uitoefenen van dit beroep altijd vanzelfsprekend was, ook al was het pad soms moeilijk. Eerst een leerling, dan de etappes beklimmen, Prescilie zal nooit stoppen zichzelf te perfectioneren, vooral in contact met Stéphanie Thunus, restaurant Au Gré du Vent in Seneffe. Totdat hij de tweede in de keuken werd, een grote verantwoordelijkheid in een etablissement met een Michelin-ster.