Le Saint Paulien

De Kaart

Openingstijd

Maandag: 19:00 – 20:30 uur
di – wo: gesloten
Donderdag: 19:00 – 20:30 uur
Vr – Za – Zo: 12:00 – 13:30 / 19:00 – 20:30

Jaarlijks verlof

Nagerecht

  • Carpaccio van Sint-Jakobsschelpen, bieslook, mimolette 20€
  • Rundertartaar, oesters, spinazie 20€
  • Gebakken sint-jakobschelpen, pompoenen, hazelnoten 20€
  • Kalfszwezeriken, wilde paddenstoelen, kastantjes 25€

Hoofdgerecht

  • Gevogelte supreme of Hertenfilet (+5€), knolselderij, comté 30€
  • Vis van de dag, clams, wortelen, saffraan 32€

Desserts

  • taartje van abrikozen en rosemarijn 10€
  • Gekarameliseerde appels, druiven, karamel van gezouten boter 10€
  • selectie van Belgische kazen 12€

Keuken uit het hart

Prescilie Pauwels

Onze jonge chef

Degene die deze wederopstanding mogelijk heeft gemaakt, is een jonge 30-jarige chef-kok, Prescilie Pauwels. Een sprankelende jonge vrouw, met een openhartig en vastberaden karakter, voor wie het uitoefenen van dit beroep altijd vanzelfsprekend was, ook al was het pad soms moeilijk. Eerst een leerling, dan de etappes beklimmen, Prescilie zal nooit stoppen zichzelf te perfectioneren, vooral in contact met Stéphanie Thunus, restaurant Au Gré du Vent in Seneffe. Totdat hij de tweede in de keuken werd, een grote verantwoordelijkheid in een etablissement met een Michelin-ster.