Le Saint Paulien

Nieuwjaar

Nieuwjaarsavond feest

Het trio van feestelijke hapjes :

  • Zalm rillettes
  • Foie gras-terrine
  • Kwartel ei, Belgische kaviaar

 

Voorgerecht 1 : Carpaccio van coquilles, citrusvruchten

 

Voorgerecht 2 : Gebakken Langoustine en zijn ravioli, Aziatische bouillon

 

Voorgerecht 3 : Kalfszwezerik, gerookt spek, pompoen

 

Gerecht : Koninklijke duif uit Anjou, gebakken foie gras, schorseneren

 

Kaas : Brillat savarin met zwarte truffel

 

Dessert van het jaar : Exotisch fruit, chocolade, kokosijs

 

 

Het voorstel met het hotel is €275/persoon in een standaard kamer en €285/persoon in onze suites.

 

Dit voorstel omvat :

  • De nacht met ontbijt
  • Voorgerechten en glas champagne
  • Het menu voor de gelegenheid en de selectie van wijn bij de gerechten
  • Het dessert van het jaar en het glas champagne
  • Koffie en water tijdens de maaltijd

entrées

Nieuwjaarsmenu

koude starter :  Carpaccio van coquilles, citrusvruchten

 

Warm voorgerecht Gebakken Langoustine en zijn ravioli, Aziatische bouillon

 

Gerecht : Koninklijke duif uit Anjou, gebakken foie gras, schorseneren

 

Dessert van het jaar : Exotisch fruit, chocolade, kokosijs

 

Dit menu wordt geserveerd aan 75€

De wijnselectie aan 35€

 

Reserveren vanaf 12:30 uur

We nemen reserveringen aan tot 26 december

 

entrées