Le Saint Paulien

Kerstmis

traiteur kerst

Koude voorgerechten :

 

  • Terrine van foie gras en zijn garnituren (20€)
  • Blok foie gras terrine per gewicht: 13O€/kg 
  • Variatie van zalm: gerookte zalm, zalmterrine, zalmrillettes, citroengras (20€)
  • Carpaccio van coquilles, peren, rode bieten, walnoten (20€)

 

Warme voorgerechten :

 

  • Kalfszwezerik, wangravioli, schorseneren (25€)
  • Gebakken coquilles, exotisch fruit, gerookt spek (20€)
  • Kreeft (gepeld) pompoenen, kastanjes

Halve kreeft : 32€

Hele kreeft : 64€

 

Gerecht :

 

Poularde de Bresse, dij samosa, knolselderij, bospaddenstoelen, zwarte truffel (42€)

 

Verwijdering :

  • 24 december tussen 15.00 en 18.00 uur
  • 25 december tussen 10.00 en 12.00 uur

 

Bestellen: tot maandag 19 december 18:00 uur

 

entrées

Kerstdagmenu

Koud voorgerecht :  Terrine van foie gras en zijn garnituren

 

Warm voorgerecht : Gebakken coquilles, exotisch fruit, gerookt spek

 

Gerecht Poularde de Bresse, dij samosa, knolselderij, bospaddenstoelen, zwarte truffel (42€)

 

Dessert : Kerst Log

 

Dit menu wordt geserveerd aan 75€

De wijnselectie aan 35€

 

Reserveren tot 19 december 18:00 uur.

entrées