Interne regels van het hotel en algemene verkoopvoorwaarden

Roken, schade en verlies van sleutels

Wij zijn een geheel rookvrij etablissement. Het is ten strengste verboden te roken in het hotel, ook in de kamers. Toepassing van decreet nr. 2006-1386 van 15 november 2006 tot vaststelling van de voorwaarden voor de toepassing van het rookverbod in de getroffen plaatsen. We behouden ons het recht voor om een ​​boete van € 400 op te leggen aan elke gast die in de kamer heeft gerookt en hen in de toekomst de toegang tot het hotel te weigeren. We kunnen dit misbruik niet tolereren, want afgezien van het ongemak van onze volgende klant, leidt het tot een volledige reiniging van al het textiel in de kamer en een sluiting van de kamer voor 2 dagen (vandaar een verlies van werking).

We vragen u om het pand te respecteren, evenals de inrichting van uw kamer en de gemeenschappelijke ruimtes. In geval van een probleem zal de klant zijn burgerlijke aansprakelijkheid moeten aangaan.
Tijdens uw verblijf krijgt u een set sleutels waarmee u gratis toegang heeft tot uw kamer. In geval van verlies wordt de herstelling aan u gefactureerd 50,00€.

Door te boeken, neem je de volledige verantwoordelijkheid voor iedereen in je groep. Alle schade veroorzaakt door sigaretten of andere redenen wordt in rekening gebracht op de creditcard die bij de boeking is opgegeven, met een minimum van € 100.

Aankomst en vertrek

Houd er rekening mee dat de receptie niet 24 uur per dag geopend is.
De inschrijvingen zijn tussen 15.00 en 19.00 uur.
Neem voor elke aankomst die afwijkt van dit tijdslot telefonisch contact met ons op zodat we u kunnen informeren over de toegangsvoorwaarden tot het hotel.
U dient bij vertrek te betalen voor uw verblijf. U kunt echter bij aankomst een reservering maken met de bankkaart die u bij het reserveren heeft verstrekt.
Op de ochtend van vertrek dienen de kamers uiterlijk om 10.00 uur te zijn verlaten.

Toegang tot kamers

De kamers zijn vanaf 15.00 uur beschikbaar en dienen om 11.00 uur te zijn verlaten.
(Buiten deze uren behoudt het hotel zich het recht voor om een ​​toeslag in rekening te brengen)
De hotelkamer is niet bedoeld om de was te doen of te eten.
In geval van overmatig verbruik dat niet afkomstig is van ons etablissement en waarvoor geen voorafgaand akkoord is gegeven, behouden wij ons het recht voor om een ​​vast kurkengeld van 50 EUR in rekening te brengen, dat zal worden afgeschreven van de creditcard die op het moment van boeking is opgegeven.

Gehandicapt

Ons hotel is niet geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit. Al onze kamers bevinden zich minimaal op de eerste verdieping zonder lift.
Alleen het restaurant is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit.

Bezoekrecht

Standaardkamers zijn voor twee personen. Sommige suites zijn geschikt voor maximaal vier personen. Om de veiligheidsregels van het etablissement te waarborgen, kunt u in geen geval extra personen onderbrengen.

Ontbijt

Het wordt geserveerd tussen 08.30 uur en 09.30 uur in de eetzaal op de begane grond.

Overlast

Om de rest van andere klanten te respecteren, moet u ervoor zorgen dat u de deuren niet dichtslaat of te veel lawaai maakt.

Waardevolle voorwerpen

Het hotel wijst alle verantwoordelijkheid af voor verloren of gestolen voorwerpen.
Zorg ervoor dat je je kamer hebt afgesloten voordat je vertrekt.

Dieren

Huisdieren zijn toegestaan ​​in de accommodatie tegen een toeslag van EUR 10 per nacht.
Om hygiënische redenen zijn dieren echter niet toegestaan ​​in de eetzaal.

Verkoopvoorwaarden

Boekingsvoorwaarden

Elke reservering moet, om definitief en definitief te zijn, worden gegarandeerd door een creditcardnummer vergezeld van de vervaldatum.
Het hotel behoudt zich het recht voor om een ​​reservering te weigeren in het geval dat het creditcardnummer onjuist is of de reservering onvolledig is.
Alle reserveringen worden behouden tot 19.00 uur, waarna de hotelier de kamer(s) kan laten reserveren, tenzij de klant de hotelier heeft geïnformeerd over een verlate aankomst.
Alle reserveringen zijn vaste bestellingen.

Annulering of wijziging van reservering

Als u uw reservering moet annuleren of wijzigen nadat deze is bevestigd, zijn annuleringskosten van toepassing:
De klant kan zijn reservering tot 2 dagen voor aankomst kosteloos annuleren.
De klant zal het totale bedrag van de reservering moeten betalen als hij binnen 2 dagen voor aankomst annuleert.
Als de klant niet komt opdagen, zal hij het totale bedrag van de reservering moeten betalen.
Niet-restitueerbaar: de klant moet het totale bedrag van de reservering betalen als hij op enig moment annuleert.
Als u uw verblijf bij aankomst verkort, wordt het normale tarief in rekening gebracht, tenzij de kamer kan worden doorverkocht.
Elke annulering moet per e-mail of telefoon worden verzonden.
In geval van onderbreking van het verblijf, vervroegd vertrek of no-show heeft dit de volledige annulering van uw reservering tot gevolg. Er vindt geen restitutie plaats, het gereserveerde verblijf is in zijn geheel verschuldigd.
Indien de opzegging ingaat op de datum van een mondelinge mededeling, wordt daar uitdrukkelijk naar verwezen in de schriftelijke bevestiging. Alle schriftelijke documenten die van het hotel zijn ontvangen met betrekking tot de mondelinge communicatie stellen de klant vrij van elke latere herbevestiging schriftelijk.

We herinneren onze vriendelijke klanten eraan dat de interne regels van het hotel van toepassing zijn op alle reserveringen.
Het aanvaarden van de huur van de kamer tegen de aangegeven prijs betekent het aanvaarden van de bijzondere voorwaarden en het huishoudelijk reglement van het hotel.

Geval van overmacht

Elke gebeurtenis buiten de partijen die zowel onvoorspelbaar als onoverkomelijk is en die L’Auberge des Crêtes verhindert om alle of een deel van de verplichtingen voorzien in het contract na te komen, wordt beschouwd als een geval van overmacht. Dit is met name het geval in het geval van een staking, opstand, oproer, verboden opgelegd door de overheid of openbare autoriteiten. Er wordt uitdrukkelijk overeengekomen dat door overmacht de uitvoering van de verplichtingen van L’Auberge des Crêtes wordt opgeschort en dat de wederpartij de kosten van de hieruit voortvloeiende kosten draagt. In het bijzonder zullen klanten alleen de extra kosten dragen die kunnen worden gemaakt om de voortzetting van hun reis mogelijk te maken, na het optreden van een geval van overmacht.

De Auberge des Crêtes behoudt zich het recht voor om een ​​reservering te annuleren in geval van noodweer.